“Building better skin – the Skin Instant®”

Biologique Recherche har et ry for forbløffende effektivitet baseret på en klinisk og personlig tilgang til hudpleje ved hjælp af rene, rå og aktive ingredienser.

Ifølge Dr. Allouche kan epidermis sammenlignes med husets tag; hvis det er bygget dårligt, kan det ikke yde beskyttelse mod vejr og vind, og alt indenfor er udsat for stress og bliver sårbart. For at respektere huden og beskytte integriteten af ​​vores indre fysiologi, er Biologique Recherche hudplejeprogrammer altid skræddersyet til hver enkelts mange unikke “Skin Instant®”.

Kom til Skin Instant Lab måling d. 1 februar og bliv klogere på din hud! Læs mere her.

 

Hvorfor er Biologique Recherche så effektiv?

 

  • Høj koncentration af botaniske, marine og biologiske ekstrakter ( over 20% i de fleste produkter)

  • Ingen kunstige parfumer eller parabener

  • Koldpresset og koldformuleret for at bevarer de aktive ingredienser

  • Udviklet og produceret på eget laboratorium i Frankrig

  • Formuleret til at arbejde i synergi med hinanden for enestående resultatet både på klinikken og derhjemme

  • Unikke ansigtsbehandlings tekniker som giver øjeblikkelige synlige resultater

 

Biologique Recherche Danmark

 

Biologique Recherche er et eksklusivt, skræddersyet hudplejesystem, der fokuserer på at rebalancere huden, og tilføre hvad den har brug for – når den har brug for det. Det betyder, at vi altid ordinerer produkter til dig individuelt for at sikre, at de vil fungere optimalt netop til dig.

Derfor vi har ikke en standard ansigtsbehandling – en men HØJ standard, ja! Hos Biologique Recherche er alle behandlinger personligt tilpasset af højtuddannede behandlere. Vi mikser, blander og justerer under hele behandlingen. Vi sætter nye standarder for ansigtsbehandlinger!

En af vores mest populære behandlinger er C.V.S. – facelift på 60 minutter.

Til dig, der ønsker en fast, løftet, ensartet og fugtet hud. I denne behandling arbejder vi med exfoliering, fugt og manuelle lift teknikker for at opnå glød, vitalisering og løft. Vigtige fugtende ingredienser som Hyaluronsyre, Silke extrakt kombineret med Arnika plante extrakt, der beroliger og heler. Voila – Et facelift på 60 minutter – virkelig!

Biologique Recherche  – Skræddersyet behandling – 995,- /60 min

Biologique Recherche – Avanceret behandling – 1.495,- /90 min

I hver enkel ansigtsbehandling behandler vi unikke og specifikke forhold i dine Skin Instants® med høje koncentrationer af botaniske, marine og biologiske ekstrakter, der giver både umiddelbare og langvarige resultater. Serums udvælges, kombineres og ordineres til at behandle dine Skin Instants® – i klinikken og hjemme. Cremer vælges og kombineres for maksimum effekt. Hjemme fortsætter du selv behandlingen med skræddersyede kombinationer af produkter. Processen kan være avanceret eller enkel, alt efter behov og vilje til indsats. Alt tilpasses så behandlingen passer i din hverdag.

Book din ansigstbehanding eller hudanalyse her.