Biologique Recherche ansigtsbehandlinger København

Biologique Recherche København


“Building better skin – the Skin Instant®”

Biologique Recherche har et ry for forbløffende effektivitet baseret på en klinisk og personlig tilgang til hudpleje ved hjælp af rene, rå og aktive ingredienser.

Ifølge Dr. Allouche kan epidermis sammenlignes med husets tag; hvis det er bygget dårligt, kan det ikke yde beskyttelse mod vejr og vind, og alt indenfor er udsat for stress og bliver sårbart. For at respektere huden og beskytte integriteten af ​​vores indre fysiologi, er Biologique Recherche hudplejeprogrammer altid skræddersyet til hver enkelts mange unikke “Skin Instant®”.

Metoden med at observere hvordan epidermis konstant er i forbindelse med hudens dybereliggende strukturer, er kendt som “interface kosmetologi”. Det gør det muligt at forstå, hvordan aktive ingredienser kan påvirke epidermis uden at skulle trænge igennem den.

Alle har forskellige Skin Instants® og alles personlige Skin Instants® udvikler sig konstant og til tider dramatisk inden for bare en enkelt dag og også henover vores livsforløb, og kan også være forskellig i dele af ansigtet. Den meget rigide kategorisering af hud som normal, tør eller fedtet giver en unødvendigt forenklet definition af hudens tilstand og giver kun et stationært billede af eventuelle ubalancer. Den samme epidermis kan bestå af zoner, der er balancerede, dehydrerede og med overproduktion af talg – på en og samme tid. Uhensigtsmæssig behandling af huden kan let føre til nye ubalancer eller reaktivere gamle. For eksempel kan et aggressivt produkt til “fedtet” hud forårsage problemer med epidermal dehydrering; mens et fedtholdigt produkt, der anvendes på en overbelastet, men tilsyneladende afbalanceret hud, udløse en gentagelse af den tidligere ubalancer.

Endelig påvirker eksterne faktorer som klima, temperatur, klimaanlæg, tobak, forurening og interne faktorer som stress, hormoner, generel sundhed, fordøjelse og alder også huden.

Biologique Recherches metodologi behandler alle disse faktorer, og hvordan huden udvikler sig. Biologique Recherche-fagfolk er special uddannet til at analysere alle disse variabler og rådgive om den behandling, og de produkter, der passer bedst til din Skin Instant®.

Biologique Recherche  – Skræddersyet behandling – 995,- /60 min

Eksklusiv skræddersyet behandling. Giver synlige resultater første gang. Behandlingen skræddersys til din hud og dine behov. Behandling indeholder: dobbelt afrensning med BR velkomst massage, 1 booster tilpasset din hud og dine behov, masker som bliver nøje tilpasset og mikset, serumer og creme afstemt efter din hud samt afsluttende finishing serum.

Biologique Recherche – Avanceret behandling – 1.395,- /90 min

Avanceret skræddersyet behandling hvor vi har tid til at gå mere i dybden. Giver synlige resultater første gang. Behandlingen skræddersys til din hud og dine behov. Behandling indeholder: dobbelt afrensning med BR velkomst massage, 2 boostere tilpasset din hud og dine behov, masker som bliver nøje tilpasset og mikset, serumer og creme afstemt efter din hud samt afsluttende finishing serum.


I hver enkel ansigtsbehandling behandler vi unikke og specifikke forhold i dine Skin Instants® med høje koncentrationer af botaniske, marine og biologiske ekstrakter, der giver både umiddelbare og langvarige resultater. Serums udvælges, kombineres og ordineres til at behandle dine Skin Instants® – i klinikken og hjemme. Cremer vælges og kombineres for maksimum effekt. Hjemme fortsætter du selv behandlingen med skræddersyede kombinationer af produkter. Processen kan være avanceret eller enkel, alt efter behov og vilje til indsats. Alt tilpasses så behandlingen passer i din hverdag.