Klip

Adam begyndte sin frisørkarriere for 25 år siden i en klassisk herresalon. Stilen var engelsk klip, og han udviklede den til perfektion under mesters skarpe blik.

Klassisk klippeteknik arbejder med nogle standarder, som ikke altid tager højde for det individuelle. Adam har gennem årene udviklet min egen teknik, der føjer dine personlige træk og giver karakter, fremfor en egentlig frisure. Har du ønsker til dit hår nu og her eller planer på længere sigt, taler vi om, hvad der kan lade sig gøre. Hår skal fungere i bevægelse og ikke bare, mens du sidder i stolen. Og så skal du kunne finde ud at omgås det selv derhjemme, også om et par uger.

Det handler om at finde ind til det personlige udtryk. Om at være tro mod udgangspunktet og betone det naturlige. Klip, farve, striber og reflekser er kun værktøj.

 
2-klip-a

Hårpleje

Hovedbundens tilstand, hårets kvalitet, vækst og sundhed har alt sammen indflydelse på den rette pleje af dit hår. Hvilke midler du bør anvende til vask og pleje, har også at gøre med dit arbejde, din livstil, kost og motion og, nok så meget, din hårtype. Lad os sammen vælge de produkter, der passer til dit hår og til årstiden, så dit look fra salonen holder længst muligt. Vi bruger og sælger i salonen kun produkter, som vi ville bruge selv. Alt er gennemtestet, og de fleste af mærkerne hører blandt de bedste, der fås. Kun velplejet hår kan se flot ud. Så enkelt er det.

Her kan du læse mere om hårpleje

Farvebehandling

At farve hår er en tillidssag. Det gælder begge veje. Du skal være glad for at se dig i spejlet i de næste mange uger. Vi skal sende en kunde ad døren, som taler pænt om os og kommer glad igen. Her i salonen sværger vi til K-Pak Color fra Joico og har gjort det i 16 år. Ikke bare, fordi det er en veludviklet system, som opdateres løbende; som vi kender til bunds, og som giver dig det mest levende og naturlige spil i håret. Men fordi K-Pak har et lavt kalibreret indhold af amoniak, der gør kemien skånsom mod dit hår og din hovedbund. Striber lægger vi med kam. En mere krævende teknik, men gevinsten er præcision med tyndere striber og et mere naturligt look. Samtidig får farven at ånde, så den ikke brænder i hår og hovedbund. Alle behandlinger afsluttes med K-Pak hårkur, som plejer, beskytter og forlænger din farves holdbarhed.

 
lyse-striber