Som mange af jer nok allerede ved, så er sundt hår og god hårpleje har altid være i fokus hos Incognito Studio. Derfor har Adam specialiseret sig i genopbygning og behandling af hår og hovedbundsproblemer. Vi har altid været nørdede omkring produkter, de skal vælges med omhu, tilpasset hver enkelt hårtype og tilstand og ikke mindst bruges rigtigt. Sundt og flot hår har i 20 år været vores speciale.

Oplever du selv at dit hår fælder meget, bliver livløst, vokser langsomt eller knækker? Der kan være mange årsager til det, alt fra stress og sygdom til forkert pleje. Uanset årsag skal der hurtig behandling og fokus på problemet. Du kan altid ringe eller komme forbi så tager vi en snak om det.

Joico 4-trin hårkur i salonen

Trin 1. Clarifying Shampoo
Fjerner opbygning og overskydende mineraler. Detox for dit hår.
En intens behandling, der renser håret og fjerner mineralaflejringer, urenheder og opbygning af stylingprodukter. K-Pak Clarifying Shampoo har en cremet konsistens, så håret føles fugtigt, glat og strålende.

Trin 2. Cuticle Sealer
Glatter og forsegler hårets yderlag (cuticle). pH-formel reducerer hævelse af hår forårsaget af kemiske tjenester, såsom toning, lysning, glatning samt gendanner dets naturlige pH-niveau 4,5 til 5,5

Trin 3. Deep Penetrating Reconstructor
Genopbygger hårets struktur indefra og ud, K-Pak genaktiverer stresset, beskadiget og kemisk behandlet hår, hvilket bringer det tilbage til sin naturlige tilstand.

Step 4. Intense Hydrator
Leverer intens glans, mens lanolin og sheasmør erstatter tabte lipider til alt for tørt, beskadiget hår, hvilket gør det håndterbart, blødt, skinnende og hydreret. Intense Hydrator forsegler hårets yderlag og forbedrer hårets elasticitet.

Vi anbefaler Joico 4-trin hårkur i salonen 1-2 gange om året eller oftere ved behov.

Joico 4-trin hårkur  ca. 1,5 timer / 875 kr.

Joico 4-trin hårkur med klip ca. 2,5 timer / 1.395 kr.