Incognito Studio Copenhagen er en hudplejeklinik med speciale i avanceret hudpleje til både kvinder og mænd.

Ansigtsbehandlinger bliver udført med professionelle produkter fra Nimue, som er baserede på de naturlige ingredienser og fremstillet ved hjælp af den højeste teknologi indenfor kosmetikbranche. Alle behandlinger bliver nøje tilrettelagt af vores erfarne personale alt efter din hudtype og tilpasset aktuelle behov. I et homogent samarbejde hvor behandling i klinikken fortsættes med viderepleje derhjemme skaber vi langtsigtede resultater, hvor vores kunder vil opnå velvarende sund hud.

Vi udfører Nimue signatur ansigtsbehandlinger med Nimue Skin Technology.

Nimue behandlinger med frugtsyre er til dig som bruger eller vil i gang med at bruge Nimue hudplejeprodukter. Her er arbejder vi målrettet på problematikker såsom akne, overpigmentering, udvidede porer, trist og slap hud, rynker og år.

Du er velkommen til at kontakte os inden du beslutter hvilken type ansigtsbehandling du skal vælge.

14

NIMUE ANSIGTSBEHANDLINGER – FASE 1

Nyhed – Nimue Thermal Detox Peel 455 kr./30 min eller 695 kr./60 min.

Giv din hud et professionelt hudplejeboost med Nimues nye Thermal Detox Peel, som er en rig, kulbaseret og multifunktionel peeling, der giver øjeblikkelig fugt, fylde, fornyelse og glød. Denne innovative detox-peeling kombinerer en boblende virkning for at dybderense huden og befri den for forurenende partikler, giftstoffer og urenheder. Denne virkning er mulig takket være en termosensorisk mekanisme, der skaber en varmende fornemmelse, som booster hudcellernes blodcirkulation og iltning.

Nimue Active Rejuvenation 725, –

En aktiv resultatgivende frugtsyrebehandling med 15% Bio-Active Complex for en accelereret cellefornyelse samt fugtgivende elementer. En meget effektiv, men også skånsom behandling, som leverer fantastiske resultater på reduktion af pore-størrelsen, forfinelse af hudstrukturen, forbedret elasticitet og friskere udstråling.

Afrens, varme omslag, enzym eksfoliering med damp, bioaktiv kompleks 15%, TDS efter hudtype og tilstand, alginat maske, hovedbunds og nakke / skuldre massage. Afsluttes med cremepleje og SPF 40.

Nimue Therapeutic 695, –

Resultatorienteret og afslappende behandling tilpasset kundens hudtype, tilstand og behov med alle vigtige elementer såsom afrensning, conditioner, enzym eksfoliering, dybderens, massage og maske. Kan tilbydes til alle kunder. Klassisk 60 min. ansigtsbehandling, uden behov for tilvænning til Nimue eller frugtsyre på forhånd. Der behandles ikke med frugtsyre i denne behandling.

Afrens, varme omslag, enzym eksfoliering med damp, lokal dybderens, TDS efter hustype og tilstand, ansigtsmassage, maske efter hudtype og tilstand. Afsluttes med cremepleje og SPF 40.

Nimue Deep Cleanse 645, –

Intensiv behandling til problematisk, uren samt akne hud. Genopretter hudens naturlige balance, virker beroligende, dæmper irritation. Forhindrer tilstopning af hudens porer, reducerer inflammation og fremmer ophobning af huden. Behandlingen indeholder ikke frugtsyre eller massage og er derfor rigtig god til hud med acne udbrud og tilstopninger. Anbefales til både teenagere og voksne med uren hud.

Afrens, varme omslag, enzym eksfoliering med damp, dybderens, TDS efter hudtype og tidstand, dybderensende og beroligende maske. Afsluttes med cremepleje og SPF 40.

Nimue Specialiseret Microneedling. Første gang 1199, – / 799, – pr. gang i kurforløbet.

Denne behandling er Nimue’s ypperste inden for anti-age behandlinger. Nålene bryder hudoverfladen og laver kanaler i vævet, og herved aktiveres kollagen produktionen. Dette fremmer foryngelsen i huden, giver cellerne en opkvikning og modvirker pigmentforandringer. Der tilsættes Nimue TDS booster, som leverer aktive ingredienser ned i kanalerne og derved fremmer hudens regenerering og opstrammer det trætte væv. Behandlingen giver huden glæden tilbage, og overfladen får en flot finish. Anbefales som kurforløb med 6 behandlinger og kan benyttes uanset, hvilken fase du er i, men frarådes personer med sensitiv hud.

Afrens, varme omslag, enzym eksfoliring med damp, mikroneedling med rulle og TDS, alginatmaske, hualyronsyre. Afsluttes med cremepleje og SPF 40.

 

NIMUE ANSIGTSBEHANDLINGER – FASE 2 

Nimue Advanced Rejuvenation / 35% Glykolsyre behandling 745, –

En aktivt eksfolierende behandling til miljøbelastet, hyperpigmenteret og problematisk hud, samt en hud, hvor overfladen er foto-skadet og grov. En effektiv og kontrolleret peeling, der skånsomt fjerner døde hudceller og efterlader huden med en blød overflade, forbedret struktur og flot teint.

Afrens, varme omslag, enzym ekfoliering med damp, glykolsyre 35%, alginatmaske, hovedbunds og nakke / skuldre massage. Afsluttes med cremepleje og SPF 40.

Advanced SRC Peel (SRC) / Skin Resurfacing complex peel 799, –

Hudfornyende behandling til miljøbelastet, hyperpigmenteret og problematisk hud. Arbejder med kombination af syrer og ingredienser, nøje udvalgt til hver af de 3 klassifikationer. SRC anbefales form kurforløb på 6-12 behandlinger og kan med fordel laves vekslende med microneedling.

Afrens, varme omslag, enzym eksfoliering med damp, SRC frugtsyre kompleks, bestående af forskellige syre og enzymer, alginatmaske med TDS ampul. Afsluttes med cremepleje og SPF 40.

Tillæg til ansigstsbehandlinger

TDS Booster 75, –

Superfluids 100, –

Øjenbehandling 275, –

(ampul, drænerende massage, collagen øjenfilm, alginatmaske)

Collagen Face Mask 130, –

Collagen Eye Film 100, –

Der giver 25% rabat på farvning og retning af bryn og vipper samt voks af overlæbe og hage i forbindelse med en ansigtsbehandling.

Vi anbefaler 

Nimue Deep Cleanse – når du skal have en grundig dybderens af din hud.

Nimue Therapeutic – når din hud er følsom, irriteret eller meget dehydreret.

Nimue Rejuvenation – når din hud skal friskes op eller som vedligeholdende behandling efter afslutning af kurvforløb.

Nimue SRC Peel eller Microneedling – når din hud skal friskes op og du vil arbejde på rynker, ar og  overpigmentering mm.

For en skræddesyet behandling med frugtsyre og diverse boosters – valg Superfluids som supplement til din Nimue behandlinger.