Incognito Studio Copenhagen er en hudplejeklinik med specialisering i avanceret hudpleje for både kvinder og mænd.

Ansigtsbehandlinger bliver udført med professionelle produkter fra Nimue, som er baserede på de naturlige ingredienser og fremstillet ved hjælp af den højeste teknologi indenfor kosmetikbranche. Alle behandlinger bliver nøje tilrettelagt af vores erfarne personale alt efter din hudtype og tilpasset aktuelle behov. I et homogent samarbejde hvor behandling i klinikken fortsættes med viderepleje derhjemme skaber vi langtsigtede resultater, hvor vores kunder vil opnå velvarende sund hud.

Vi udfører Nimue signatur ansigtsbehandlinger med Nimue Skin Technology.

Nimue behandlinger med frugtsyre er til dig som bruger eller vil i gang med at bruge Nimue hudplejeprodukter. Her er arbejder vi målrettet på problematikker såsom akne, overpigmentering, udvidede porer, trist og slap hud, rynker og år.

Du er velkommen til at kontakte os inden du beslutter hvilken type ansigtsbehandling du skal vælge.

14
 

Nimue Deep Clean  1 time 575,-

Intensiv behandling til problematisk, uren samt akne hud. Genopretter hudens naturlige balance, virker beroligende, dæmper irritation. Forhindrer tilstopning af hudens porer, mindsker betændelse, fremmer opheling af huden og bedrer ar.

Afrens, varme omslag, enzym peeling med damp, dybderens, dybderensende og beroligende maske. Afsluttes med cremepleje og SPF 40.  NB. Frugtsyre kan tilkøbes denne behandling, evt. spørg din behandler.

Nimue Terapeutic Treatment 1 time 650,-

Intensiv og effektiv behandling som kombinerer den optimale pleje og forkælelse for din hud. Stimulerer dannelse af sund hud, tilføjer fugt og efterlader huden strålende og ensartet.

Afrens, varme omslag, enzym peeling med damp, lokal dybderens, maske efter hudtype og tilstand, ansigtsmassage. Afsluttes med cremepleje og SPF 40.

Nimue Rejuvenating Treatment 1 time 650,-

Intensiv og effektiv behandling som kombinerer den optimale pleje og forkælelse for din hud. Stimulerer dannelse af sund hud, tilføjer fugt og efterlader huden strålende og ensartet. Anbefales også som “vedligeholdelsesbehandling” efter et kurforløb.

Afrens, varme omslag, enzym peeling med damp, lokal dybderens, frugtsyre AHA 15%, beroligende alginatmaske med grøn the ekstrakt og antioxidanter, hovedbunds og nakke/skuldre massage. Afsluttes med cremepleje og SPF 40.

Nimue Rejuvenating Booster Treatment 1 time 750,-

Intensiv anti-age behandling, som bliver tilpasset individuelt og sammensat af Nimues mest effektiveantig-age produkter. Arbejder helt nede i de dybere lag, øger fasthed, fylde og elasticitet. Styrker de kollagene og elastine fibre. Virker foryngende og opstramende.

Afrens, varme omslag, enzym peeling med damp, frugtsyre, dybdevirkende serum-ampul tilpasset hudtilstand, beroligende maske med grøn the ekstrakt og antioxidanter, hovedbunds og nakke/skuldre massage. Afsluttes med cremepleje og SPF 40.

Nimue Lunch Peel 35 min. 450,-

Hurtig dog effektiv behandling når du er på farten. Stimulerer dannelse af sund hud og efterlader huden strålende og ensartet. Anbefales også som et kurforløb af min. 5 behandlinger med 7-10 dages mellemrum.

Afrens, varme omslag, enzym peeling med damp, frugtsyre AHA 15%. Afsluttes med cremepleje og SPF 40.

Nimue Frugtsyre Kur 2.100,-

Kurforløb er beregnet til kunder som er på Nimue Fase 2. Sammensættes og tilpasses af din kosmetolog. Den består af 6 behandlinger med 7-14 dages mellemrum afhængig af hudtype og tilstand.

Afrens, varme omslag, enzym peeling med damp, frugtsyre AHA 15%. Afsluttes med cremepleje og SPF 40.

Tillæg til ansigstsbehandlinger

Frugtsyre 100,-

Hualyron Ampul 100,-

TDS Ampul  75,-

Collagen Face Mask 130,-

Collagen Eye Film 100,-

Der gives 20% rabat på farvning og retning af bryn og vipper samt voks af overlæbe og hage i forbindelse med en ansigtsbehandling.

Vi anbefaler 

Nimue Deep Clean – når du skal have en grundig dybderens af din hud.

Nimue Terapeutic Treatment – når din hud er sensitiv, irriteret eller meget dehydreret.

Nimue Rejuvenating – når du trænger til at friske din hud op og arbejder på rynker, ar og overpigmentering.

Nimue Rejuvenating Booster – en skraddesyet behandling med frugtsyre og diverse boosters.