Incognito Studio Copenhagen er en hudplejeklinik med specialisering i avanceret hudpleje for både kvinder og mænd.

Ansigtsbehandlinger bliver udført med professionelle produkter fra Nimue, som er baserede på de naturlige ingredienser og fremstillet ved hjælp af den højeste teknologi indenfor kosmetikbranche. Alle behandlinger bliver nøje tilrettelagt af vores erfarne personale alt efter din hudtype og tilpasset aktuelle behov. I et homogent samarbejde hvor behandling i klinikken fortsættes med viderepleje derhjemme skaber vi langtsigtede resultater, hvor vores kunder vil opnå velvarende sund hud.

Vi udfører Nimue signatur ansigtsbehandlinger med Nimue Skin Technology.

Nimue behandlinger med frugtsyre er til dig som bruger eller vil i gang med at bruge Nimue hudplejeprodukter. Her er arbejder vi målrettet på problematikker såsom akne, overpigmentering, udvidede porer, trist og slap hud, rynker og år.

Du er velkommen til at kontakte os inden du beslutter hvilken type ansigtsbehandling du skal vælge.

14
 

NIMUE ANSIGTSBEHANDLINGER – FASE 1

Bio-activ kompleks behandling 650,-

Dette er en aktiv frugtsyrebehanding, som fornyer huden og aktivere cellerne. Der behandles med 15% Bio-aktiv kompleks og fugtgivende elementer. Det er en aktiv og effektiv, men også skånsom behandling, som leverer fantastiske resultater inde for reduktion af porestørrelsen, forfinelse af hudstrukturen samt øgning af elasticiteten, udstråling og vitaliteten. Anbefales som kurforløb af 6-12 gange.

Afrens, varme omslag, enzym peeling med damp, bio-aktive kompleks 15%, hovedbunds og nakke/skuldre massage. Afsluttes med cremepleje og SPF 40.

Klassisk ansigtsbehandling (Nimue signatur) 650,-

Denne resultatorienterede og afslappende behandling er tilpasset kundens hudtype, tilstand og behov. Intensiv og effektiv behandling som kombinerer den optimale pleje og forkælelse for din hud. Stimulerer dannelse af sund hud, tilføjer fugt og efterlader huden strålende og ensartet.

Afrens, varme omslag, enzym peeling med damp, lokal dybderens, ansigtsmassage, maske efter hudtype og tilstand. Afsluttes med cremepleje og SPF 40.

Luksus Ansigtsbehandling  750,-

En super antioxidantbehanding med individuel TDS booster, specielt velegnet til sol – og miljøskadet samt hyperpigmenteret hud. Der anvendes den nyeste teknologi inden for hudpleje, for at forbedre hudens elasticitet, tone, struktur og udstråling.

Afrens, varme omslag, enzym peeling med damp, frugtsyre, TDS (dybdevirkende serum-ampul tilpasset hudtilstand), alginat maske, hovedbunds og nakke/skuldre massage. Afsluttes med cremepleje og SPF 40.

Dybderensende ansigtsbehandling 595,-

Intensiv behandling til problematisk, uren samt akne hud. Genopretter hudens naturlige balance, virker beroligende, dæmper irritation. Forhindrer tilstopning af hudens porer, mindsker betændelse og fremmer opheling af huden.

Afrens, varme omslag, enzym peeling med damp, dybderens, dybderensende og beroligende maske. Afsluttes med cremepleje og SPF 40.

Microneedling behandling. Første gang 1199,- / 799,- pr. gang i kurforløb.

Denne behandling er Nimue’s ypperste inden for anti-age behandlinger. Nålene bryder hudoverfladen og laver kanaler i vævet, og herved aktiveres kollagen produktionen. Dette fremmer foryngelsen i huden, giver cellerne en opkvikning og modvirker pigmentforandringer. Der tilsættes Nimue TDS booster, som leverer aktive ingredienser ned i kanalerne og derved fremmer hudens regenerering og opstrammer det trætte væv. Behandlingen giver huden glæden tilbage, og overfladen får en flot finish. Anbefales som kurforløb med 6 behandlinger og kan benyttes uanset, hvilken fase du er i, men frarådes personer med sensitiv hud.

Afrens, varme omslag, enzym peeling med damp, microneedling med rulle og TDS, alginat maske, hyaleronsyre ampul. Afsluttes med cremepleje og SPF 40.

 

NIMUE ANSIGTSBEHANDLINGER – FASE 2 

Avancerede 35% Glykolsyre behandling 650,-

En aktiv eksfolierende behandling til miljøbelastet, hyperpigmenteret og problematisk hud, samt en hud, hvor overfladen er foto-skadet og grov. En effektiv og kontrolleret peeling, der skånsomt fjerne døde hudceller og efterlader huden med en blød overflade, forbedret struktur og en flot teint.

Afrens, varme omslag, enzym peeling med damp, glykolsyre 35%, alginat maske, hovedbunds og nakke/skuldre massage. Afsluttes med cremepleje og SPF 40.

Avanceret SRC Peelbehandling (SRC) 799,-

Avancerede behandlende peeling af fem forskellige syrekombininationer, der arbejder på entet miljøbelastet, problematisk og hyperpigmenteret hud. Anbefales som kurforløb med 6-12 behandlinger.

Afrens, varme omslag, enzym peeling med damp, SRC frugtsyre kompleks, bestående af forskellige syrer og enzymer, alginat maske med TDS ampul. Afsluttes med cremepleje og SPF 40.

Tillæg til ansigstsbehandlinger

Eye treatment 275,-

(ampul, drænerende massage, collagen eye film, alginat maske)

Hualyron Ampul 120,-

TDS Ampul  75,-

Collagen Face Mask 130,-

Collagen Eye Film 100,-

Der gives 20% rabat på farvning og retning af bryn og vipper samt voks af overlæbe og hage i forbindelse med en ansigtsbehandling.

Vi anbefaler 

Dybderensende ansigtsbehandling - når du skal have en grundig dybderens af din hud.

Klassisk  - når din hud er sensitiv, irriteret eller meget dehydreret.

Avanceret SRC peelbehandling eller Microneedling – når du trænger til at friske din hud op og arbejder på rynker, ar og overpigmentering.

Luksus ansigtsbehandling – en skraddesyet behandling med frugtsyre og diverse boosters.