Building better skin – the Skin Instant®”

Biologique Recherche har et ry for forbløffende effektivitet baseret på en klinisk og personlig tilgang til hudpleje ved hjælp af rene, rå og aktive ingredienser. Ifølge Dr. Allouche kan epidermis sammenlignes med husets tag; hvis det er bygget dårligt, kan det ikke yde beskyttelse mod vejr og vind, og alt indenfor er udsat for stress og bliver sårbart. For at respektere huden og beskytte integriteten af ​​vores indre fysiologi, er Biologique Recherche hudplejeprogrammer altid skræddersyet til hver enkelts mange unikke “Skin Instant®”.

Læs mere om Biologique Recherche her.

 

Nimue Skin Technology

Nimue er en ny generation af videnskabelig skabt dermaceutiske hudplejeprodukter. Nimues særlige formularer indeholder aktive naturlige virkestoffer som har vist sig effektive i behandling af alle hudtyper og anvises især til behandling af miljøskadet og problematisk hud samt hyperpigmentering. Nimues filosofi er at genopbygge hudens sundhed, få huden til at arbejde selv og derefter bevare den sunde tilstand opnået ved brug af hjemmeprodukter og behandlinger. Nimue bekæmper ikke kun symptomerne på usund hud – Nimue arbejder målrettet på at fjerne årsagerne. Nimue genopretter hudens fysiologiske funktion på en mild og naturlig måde, og vedligeholder den i en sund balance. Nimues produkter indeholder ikke formaldehyd, lanolin, mineralske olier, slibemidler, animalsk udvundne ingredienser eller syntetiske dufte og har ikke været testet på dyr. De fleste produkter fås også som refiller for at skåne miljøet. Størstedelen af cremerne fås både i krukker og tuber.

Læs mere om Nimue Skin Technology her

 

 

LYCON

Etableret i Australien, i 1978, af den internationalt anerkendte skønhedsterapeut Lydia Jordane. LYCON voks nyder godt af sit velfortjente ry som Crème de la Crème indenfor hårfjerningsvoks verden over, og er det foretrukne valg på de allermest eksklusive og kendte Spas og saloner i mere end 35 lande.

Specielt udviklet med den fineste naturlige harpiks, bivoks og sanselige aromaterapi, leverer LYCON enestående resultater, idet den fjerner genstridige hår helt ned til 1 mm. Samtidig med LYCON’s lave temperatur, superflexible og milde voks, leverer den en plejende og fugtende behandling på selv den mest sensitive hud.

Lycon voks er kendt for at fjerne hår i begge groretninger på samme tid. Der lægges først en beskyttende olie på huden, som gør at voksen ikke klistre og at huden utroligt hurtigt bliver rolig igen. Voksen påføres med engangs spartel og fjernes uden strips, hvilket giver en næsten smertefri voksbehandling.

LYCON har et enestående ry verden over for den ekstremt høje produktkvalitet og sit professionelle omdømme.

Læs mere om Lycon her