Filosofien bag Nimue’s derma cosmeceutical hudplejeserie er baseret på:

De 4 behandlingsprincipper

Det er de aktive ingredienser der opfylder behovet ved hvert enkelt princip. Modsat andre produkter, er det nu muligt at vende tegnene på aldrende hud. Dette sker ved at behandle årsagen, og ikke kun symptomerne, via de 4 behandlingsprincipper – foryngelse, genopbygning, antioxidation og solbeskyttelse.

De 4 unikke hudklassifikationer

Nimue Skin Technology var det første firma, som introducerede denne filosofi om hudklassifikationer. Nimue tilbyder velfunderede løsninger til specifikke problemer ved forskellige hudtilstande. Resultatet heraf er, at disse produkter differentierer sig fra andre, som værende en videnskabelig Derma cosmeceutical serie til markante forbedringer hos de 4 hudklassifikationer: Miljøbelastet hud, Problematisk hud, Hyperpigmenteret hud & Interaktiv hud.

 3-fase systemet

Er nimue’s vej til den optimale hudsundhed gennem strukturelle og funktionelle ændringer i huden: Fase 1 – basis produkter, der bygger på filosofien om foryngrelse, genopbygning, antioxidation og solbeskyttelse. Med disse produkter vil du se en 30% forbedring. Fase 2 – aktiver, der introduceres efter 4-6 uger på fase 1, og vil give en yderligere 20% forbedring i huden. Fase 3 – professionel behandling, giver en yderligere 50% forbedring idet den forstærker resultaterne af hjemmeplejeprodukterne i fase 1 og 2.

Nimue Conditioner -Stamplex Serum

Nimue 1-2-3 hudplejeprogram

Nimue’s hudplejeprogram er baseret på et enkelt 3-fase system:

Fase 1 består af basisprodukter – baseret på de aktive ingredienser der giver optimal sundhed i huden.

Fase 2 består af 2 effektive produkter, der fremmer hudens helbredelsesprocess.

Fase 3 er professionelle behandlinger – forstærker effekten af de aktive ingredienser i hjemmeplejeprodukterne.

Nimue tilbyder tillægsprodukter som en del af støttesystemet i nimue’s hudplejeprogram. Alle tillægs- og støtteprodukter kan “samarbejde” eller anvendes sammen med de øvrige nimue produkter uanset fase.

Disse anvendes efter professionel vejledning fra en kosmetolog.

Nimue Signature Ansigtsbehandlinger

Nimue Rejuvenation 1 time 725,-

Intensiv og effektiv behandling som kombinerer den optimale pleje og forkælelse for din hud. Stimulerer dannelse af sund hud, tilføjer fugt og efterlader huden strålende og ensartet.
Anbefales også som “vedligeholdelsesbehandling” efter et kurforløb.


Afrens, varme omslag med aromaterapi, enzym peeling med damp, lokal dybderens, frugtsyre, beroligende maske med grøn the ekstrakt og antioxidanter, hovedbunds og nakke/skuldre massage. Afsluttes med cremepleje og SPF 40.


Nimue Terapeutic 1 time 695,-
Intensiv og effektiv behandling som kombinerer den optimale pleje og forkælelse for din hud. Stimulerer dannelse af sund hud, tilføjer fugt og efterlader huden strålende og ensartet.


Afrens, varme omslag med aromaterapi, enzym peeling med damp, lokal dybderens, maske efter hudtype og tilstand, ansigtsmassage. Afsluttes med cremepleje og SPF 40.

Nimue Deep Clean 1 time 645,
Intensiv behandling til problematisk, uren samt akne hud. Genopretter hudens naturlige balance, virker beroligende, dæmper irritation. Forhindrer tilstopning af hudens porer, mindsker betændelse, fremmer opheling af huden og bedrer ar.


Afrens, varme omslag med aromaterapi, enzym peeling med damp, dybderens, dybderensende og beroligende maske. Afsluttes med cremepleje og SPF 40.


...........