Hos Incognito Studio Copenhagen udfører vi flere forskellige voksbehandlinger i trygge og rolige omgivelser. Vores speciale er Brazilian Wax med Lycon Hotwax.

Braziliansk voksbehandling er ved at blive en del af hverdagen for mange kvinder. Proceduren er ikke vanskelig, dog er det nødvendigt altid at foretage brasiliansk voksbehandling på en professional måde.

Hos Incognito Studio Copenhagen har vi valgt voks fra australske Lycon som er den førende på markedet. Lycons varmvoks ( hotwax) er meget skånsom for huden, hvilket gør voksbehandling med Lycon til den mest behagelige og effektive.

Vi har gennemgået professional træning hos Lycon Danmark og derfor kan tilbyde vores kunder Lycon Signature voksbehandlinger, dvs. behandlinger der bliver til punkt og prikke udført efter Lycons egen metode, hvilket garanterer gode resultater hver gang.

Voksbehandling med Lycon adskiller sig fra andre vokse bla. andet ved at der påføres Lycon pre-waxing oil, som forhindrer voksen i at binde til huden. Pre-waxing oil beskytter huden så den forbliver fuldstændig intakt efter en intim voksbehandling.

Lycon Hotwax fjerner hår så korte som 1 mm ved meget lav temperatur. Endvidere er det yderst vigtigt, at Lycon hotwax kan anvendes igen på samme område 5-6 gange, uden nogen form for varmepåvirkning og uden at voksen vil trække huden med af.

Alt dette gør voksbehandling med Lycon til en meget behagelig og skånsom oplevelse med lagtidsholdbare resultater. Ved voksbehandlinger hygiejne er meget vigtig og derfor til hver behandling bliver der brugt engangshandsker, engangsspartler og underlagspapir til briksen.

Voksmetoden er en effektiv metode som efterlader huden glat og silkeblød. Behandlingen holder 4-6 uger inden hårene har fuld længde igen (ca. 5-8 mm.). Inden du møder op til en voksbehandling, bør du sikre dig at ALLE hårene er 5-8mm. (det svarer ca. til der skal gå 3 uger siden du sidst har skrabet). Hvis hårene er længere end 1,5 cm. og det gælder intim voksbehandling, anbefaler vi, at du klipper eller trimmer dem hjemmefra, inden din voks behandling. På denne måde opnår vi det bedste resultat. Ved regelmæssig voksning ca. hver 4. uge oplever de fleste kunder at hårvæksten bliver reduceret med op til 25% samt hårene bliver blødere og finere.

Lycon-intim-voks

 

Priser på vores voksbehandlinger

bikini voks  295,-*

tanga voks  355,-*

brazilian wax  475,-*

underben  345,-*

lår  375,-*

hele ben  495,-*

underben og bikini  495,-*

underben og tanga  545,-*

underben og brazilian  695,-*

lår og bikini  525,*

lår og tanga  575,*

lår og brazilian  715,*

hele ben og bikini  645,-*

hele ben og tanga  685,-*

hele ben og brazilian  795,-*

*10% ved 4-uger interval

 

 

bryst  295,-*

mave  295,-*

hel ryg  445,-*

halv ryg  295,-*

arme  345,-*

armhuler  215,-*

hage  165,-

overlæbe  145,-

overlæbe og hage  255,- *

hele ansigt  345,- *

Nyhed !

Bikini Treatment  445 kr.

Denne behandling er for dig, som døjer med indgroede hår og urenheder i bikiniområdet.

Afrens, eksfoliering, evt. damp, dybderens, beroligende maske, plejende creme.

 

Et par gode råd om hvordan du forbereder dig til en voksbehandling.

Huden skal eksfolieres, gennemfugtes med bodylotion dagen før. Undgå sol dagen før og efter din voksbehandling.

For at forebygge indgroet hår anbefaler vi at eksfoliere huden et par gange om ugen med Lycon Body Exfoliator og gennemfugter med en bodylotion hver dag. Ved indgroet hår anbefaler vi daglig brug af Lycon ingrowig spray morgen og aften på ren hud.

Har du nogle spørgsmål omkring voksbehandling er du velkommen til at ringe til os.